Озонатор – прилад для очищення повітря №1

Для очищення води, повітря, а також обробки харчових продуктів в домашніх умовах активно використовуються побутові озонатори. З їх допомогою створюється безпечна для організму людини концентрація озону, яка дозволяє активно боротися з різними забруднювачами.

 

озонаторы

 

Побутові озонатори прийнято ділити на декілька типів:

  • проточний,
  • для холодильників,
  • класичний.

Озонатор води

озонатор для кранаПроточна вода дозволяє не тільки підтримувати чистоту в будинку, але і вирішувати ряд побутових завдань – приготування їжі, проведення гігієнічних процедур. Сьогодні в більшості країн Східної Європи проточну воду очищають шляхом хлорування. Однак найкориснішим і найдоступнішим для користувачів способом є озонування. Забезпечити очищення проточної води дозволяє побутової озонатор, який розташовується на кухні. В результаті його використання вода позбувається надмірного вмісту заліза, марганцю, інших нерозчинних металів. Також відбувається знезараження і очищення води від фенолу, азоту, ціаніду. Наприклад, лінійка озонаторів виробника «Doctor-101» включає в себе цілий ряд моделей для озонування води. Їх використання досить просте. Озон виробляється генератором озону з кисню, який міститься в повітрі. Очищена і насичена таким чином вода цілком придатна для прання, косметичних процедур, миття посуду і приготування їжі. Також її можна пити сирою.

Джерелом небезпечних і важких захворювань може бути не тільки вода, але і побутові прилади. Наприклад, холодильник. Як показують численні дослідження, не завжди низькі температури – гарантія повного припинення розмноження бактерій, отруйних речовин і цвілі. Продукти, які вживають у їжу люди, – це найкраще середовище для їх виживання. Потрапляючи в організм, деякі бактерії і віруси виділяють гази, токсини , які несуть реальну загрозу для життя людини.

Озонатор для очищення продуктів

Тривалий час кращі мікробіологи і хіміки шукали спосіб захистити продукти людини від бактерій. В результаті з'явився прилад, який представляє собою симбіоз технологій озонації і іонізації повітря, який активно бореться не тільки з вірусами і бактеріями, але і патогенними мікробами. Сімейство озонаторів для холодильників представлено, наприклад, приладами REFRIGERATORY KAVASS-101 і REF-101. Вони розраховані на п'ять років роботи від звичайних батарейок. Озонатори дозволяють не тільки усувати неприємні запахи, але знищувати небезпечну мікрофлору, личинок, яйця паразитів, нітратів, гормонів, антибіотиків, які нерідко містяться в продуктах харчування.

 

озонатор для дома

Озонатор води і повітря. Застосування.

Класичні озонатори являють собою універсальні пристрої, які можуть бути використані для вирішення ряду завдань:

  • озонування повітря;
  • озонування продуктів харчування і води;
  • озонування закритих просторів побутових приладів.

У деяких класичних озонаторах поєднуються функції іонізатора. Наприклад, «Stella-101» и «Atlant-101». Вони не лише очищають повітря, але й насичують його негативно зарядженими іонами, що позитивно впливає на самопочуття і стан здоров'я людини. Для очищення закритих приміщень побутових приладів і салонів автомобілів також рекомендується використовувати озонатор. Наприклад, «Avto Premium-101». Прилад допомагає усувати неприємні запахи, активно боротися з бактеріями, пилом і алергенами. В автомобілі його можна підключити до прикурювача. Також для дезінфекції озоном в автомобілі і невеликих просторах можна використовувати портативний озонатор на батарейках.

Як вибрати озонатор?

До представників класичних озонаторів відноситься озонатор «Premium-101». Потужності апаратів достатньо для очищення води всього за 5-10 хвилин, а повітря в приміщенні об'ємом 60-65 м3 насичує акивним киснем за 15 хвилин. Також прилади використовуються для дезінфекції дитячих іграшок, озонування продуктів харчування. Ми раді вітати ваше прагнення до споживання екологічно чистих продуктів харчування і води, дихати чистим повітрям, завдяки унікальним озонаторам «Doctor-101». Здоров'я вартує того, щоб про нього піклуватися регулярно. Нехай ця стаття стане керівництвом для оздоровлення та поліпшення вашого життя! Озонатори – ваші кращі друзі і помічники на кожен день!