Почали палити ще в юнацькому віці і досі не можете позбутися цієї згубної звички?

Пора про це задуматися! Почніть нове життя разом пластирами від куріння "Tibet Highland Herbs" ™! У цій статті ви дізнаєтеся, як кинути курити запеклому курцеві і поліпшити своє здоров'я.

Питання (Володимир, 39 років):

Курю з юнацьких років (зараз мені 39), тобто стаж пристойний. Ніколи не вважав це чимось страшним для себе, але змусила задуматися медична комісія, яку я проходив на роботі. Комп'ютерна діагностика показала плачевний стан легенів, бронхів (до кашлю вже звик), а також судин. Лікар настійно рекомендував кидати курити. Спробував це зробити вольовим методом, нічого не вийшло. Шукаю ліки, які мені допоможуть побороти залежність, а також позбутися від уже наявних наслідків куріння. Дружина знайшла інформацію про Ваші пластири, хочу їх придбати у Вас, але я так зрозумів, лікуватися з їх допомогою потрібно довго. Як можна прискорити цей процес?

 

очистители воздуха

 

Відповідь спеціаліста:

Володимире, здрастуйте. Ви є курцем з пристойним стажем, а тому Вам потрібно налаштуватися на досить тривалий процес оздоровлення. Але все ж, його можна дещо прискорити. Для початку в Вашій ситуації необхідно пройти 28-денний курс детоксикації організму за допомогою аплікаторів «Tibet Highland Herbs» ™ для виведення токсинів. Очищений організм буде швидше відгукуватися на лікування. Після проходження курсу детоксикації приступайте до застосування аплікаторів «Tibet Highland Herbs» ™ від нікотинової залежності. У поєднанні з вольовими зусиллями, які Вам, безумовно, знадобляться, вони справлять хороший терапевтичний ефект, і Ви обов'язково оціните їх допомогу. Поступово очистяться бронхи і легені, налагодиться робота серця і судин. Дотримуйтесь правил застосування аплікаторів, наведеної в документації, і Ви назавжди забудете про звичку курити.Для того щоб прискорити процес відвикання від нікотинової залежності, ми також рекомендуємо Вам дихальні вправи або медитацію з використанням ефірних масел і розслаблюючої музики, водні процедури і заняття фізкультурою. Придбання озонатора допоможе вам очистити повітря в будинку, підвищити імунітет і поліпшити сон. Побутовий озонатор "Family-101" стане відмінним помічником в цьому ділі. Успіхів Вам на шляху оздоровлення!

Питання (Надія, 30 років):

курение беременностьКурю вже давно, років 7-8. Рік тому вийшла заміж, і ми з чоловіком вирішили, що нам потрібна дитина. Я розумію, перш ніж зважитися на вагітність, потрібно привести організм в порядок. І в першу чергу хочу кинути курити (для чоловіка це теж актуально). В Інтернеті знайшли інформацію про ваші пластири від нікотинової залежності. Скажіть, скільки часу буде потрібно, щоб позбутися від куріння? І чи достатньо для цього лише цих пластирів або щось ще потрібно підключити в допомогу?

Відповідь спеціаліста:

Шановна Надія, для того, щоб привести організм в порядок за допомогою пластирів «Tibet Highland Herbs» ™ Вам і Вашому чоловікові потрібно мінімум два місяці. І першим етапом має стати 28-денний курс детоксикації організму, який ми пропонуємо Вам провести за допомогою аплікаторів «Tibet Highland Herbs» ™ для виведення токсинів. Очищений організм буде швидше відгукуватися на подальше звільнення від шкідливої ​​звички. Мінімальний курс лікування за допомогою пластирів «Tibet Highland Herbs» ™ від нікотинової залежності складе також 28 днів. Застосування аплікаторів потрібно продовжувати до повного відвикання від нікотину і відмови від куріння. Можливо, Вам і Вашому чоловікові також знадобляться поради, описані на нашому сайті в статті «Як кинути курити - 10 простих порад». Також практика показує, що, зробивши акцент на нормах здорового способу життя і підтримуючи їх (достатня рухова активність, правильне харчування, здоровий повноцінний сон, розумне чергування праці і відпочинку ...), Вам буде легше втриматися від шкідливих звичок в майбутньому. Для Вас, Надія, це стане запорукою здорового і щасливого материнства. Бажаємо здоров'я і процвітання Вам і Вашій родині!

Питання (Максим Олександрович, 52 роки):

Задуматися над залежністю від куріння мене змусив серцевий напад.

курение сердечная недостаточностьЯ потрапив до відділення кардіології, де мені надали екстрену допомогу. Лікар поставив діагноз ІХС (ішемічна хвороба серця) і попередив, що якщо в терміновому порядку не кину палити і не займуся здоровим способом життя, мене чекає інфаркт міокарда. Так що питання боротьби з курінням для мене зараз питання життя і смерті ... Палю дуже давно (років 30). Про пластир знайшла інформацію моя дочка, вона сказала, що це один з найбільш прогресивних методів лікування нікотинової залежності. Хочеться вірити ... Але чи допоможуть вони запеклому курцеві зі стажем?

Відповідь спеціаліста:

Максим, здрастуйте. Так, життя Вас поставило перед чітким вибором. Лікарі надали необхідну екстрену допомогу, подальша робота за Вами. Абсолютно правий Ваш лікар, порекомендувавши терміново кидати палити. Адже, як відомо, мішенню номер один для нікотину є серце і судини. Тому не може бути й мови про їх здоров'я, поки Ви курите. Аплікатори Вам обов'язково допоможуть в цьому питанні, усунувши не тільки тягу до сигарети, а й привівши в гармонію багато функцій свого організму. Але Вам доведеться відновлюватися досить тривалий час, адже Ви від сигарети залежите дуже давно. Почати лікування пропонуємо Вам з проведення курсу детоксикації організму за допомогою аплікаторів «Tibet Highland Herbs» ™ для виведення токсинів. Потрібно очистити організм для того, щоб йому легше було перебудуватися на новий спосіб життя. Потім Ви можете приступати до звільнення від нікотинової залежності. Уважно вивчіть інструкцію застосування пластирів «Tibet Highland Herbs» ™ для лікування нікотинової залежності і слідуйте їй.Мінімальний курс використання пластирів для лікування нікотинової залежності становить 28 днів, але застосовувати їх необхідно до моменту повної відмови від куріння. Потрібно враховувати також той факт, що аплікатори працюють на рівні тіла, але будь-яка залежність, і нікотинова в тому числі, має також психологічний аспект. Тому працювати треба також в напрямку своїх емоцій і почуттів. Думаємо, Вам будуть цікаві матеріали статті «Як кинути курити - 10 простих порад», розміщеної на нашому сайті. І, звичайно ж, для Вас буде корисним помірне фізичне навантаження, і перегляд звичного харчування, і достатня кількість свіжого повітря, і розумне чергування праці і відпочинку ... Застосування в комплексі, вищевикладені лікувальні заходи обов'язково дадуть позитивний результат, і Ви знову відчуєте себе бадьорим і здоровим.

Питання (Артем, 28 років):

Нещодавно придбав у Вас програму лікування від нікотинової залежності і очищення організму. Закінчую курс детоксикації організму за допомогою пластирів для виведення токсинів. Планую на днях приступити до застосування пластирів від нікотинової залежності. Днями прочитав в Інтернеті статтю про силу психологічної залежності від куріння. Поки що я дуже завзятий курець (викурюю пачку сигарет в день і так протягом майже 10 років, без сигарети себе поки не уявляю). Як я розумію, пластири не працюють на усунення психологічної залежності від нікотину. Що можна підключити їм на допомогу?

Відповідь спеціаліста:

Артем, здрастуйте. Дуже раді, що Ви серйозно налаштовані на усунення звички до сигарети. І Ваше питання щодо психологічної залежності, однозначно, дуже важливе. Адже основна причина, по якій Ви колись пристрастилися до паління, знаходиться у Вашій психічній сфері. Тому в цій галузі обов'язково потрібно працювати. Для початку потрібно усвідомити причини, які змусили Вас взятися за сигарету, а потім спробувати їх вирішити природним, здоровим шляхом. Якщо Ви не вмієте розслаблятися без сигарети, варто навчитися кільком методам релаксації.Якщо Ви за допомогою куріння намагаєтеся підсвідомо вислизнути від вирішення якихось складних для Вас проблем, потрібно все ж навчитися їх вирішувати, пам'ятаючи, що всі життєві труднощі даються нам разом з силами для їх подолання. Для Вас буде корисно також ознайомитися з інформацією, викладеною на нашому сайті в статті «Як кинути курити - 10 простих порад». І, звичайно ж, неоціненну послугу на рівні тіла Вам нададуть пластирі «Tibet Highland Herbs» ™ для лікування нікотинової залежності.Обов'язково пройдіть 28-денний курс лікування. Він є мінімальним обов'язковим курсом для усунення нікотинової залежності. Лікування потрібно продовжувати до моменту повного усунення нікотинової залежності, як на фізичному, так і на психологічному рівні. Бажаємо успіхів Вам у справі оздоровлення!